XXL GSM elérhetőségek

Díjmentesen hívható
06-80-552-023
06-30/4 XXL GSM (06-30-4-995-476)
06-70/5 XXL GSM (06-70-5-995-476)
Szervíz:
06-20-393-3593 (TERÉZ KRT. 18)
1061 BUDAPEST
JÓKAI TÉR 6.
1062 BUDAPEST
OKTOGON TERÉZ KRT. 18. (udvarban)

Utoljára megtekintett

Kijelzőbe épített kamerával készül a Samsung

A szinte keret nélküli kijelzős mobilok több megoldandó problémát is felvetettek, például a kamera, a szenzorok vagy az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése. Az utóbbit nemrég sikerült a képernyő mögé szerelni, a Samsung azonban minden mást is betenne ide.

 

Egy frissen beadott szabadalmi kérelem szerint a Samsung egy nagyon érdekes megoldáson dolgozik, amely tulajdonképpen egy “átlátszó” OLED kijelzőt takar, ami mögött megtalálható nem csak az ujjlenyomat-olvasó, hanem a beszédhangszóró, a szelfikamera és az egyéb szenzorok is. Ezek közül természetesen a kamera a legnagyobb szenzáció, hiszen a többire láthattunk már többé-kevésbé jól működő példát.

A Samsung fejlesztésének a lányege, hogy magas képfrissítésű kijelzőt használnak, ami szemmel nem látható módon, rendkívül sűrűn kapcsolgat ki és be. Az inaktív szakaszok alatt lép működésbe a kamera, és az így előállított képkockákból áll össze a folyamatos felvétel.

Egy ilyen megoldás révén végre valósággá válhat a teljes előlapot beterítő kijelző, és nem lesz szükség alsó és felső kávára, vagy szigetszerű kivágásra a kijelző tetején. Persze hogy mindezt mikor látjuk viszont egy valódi termékben, azt egyelőre sajnos nem tudni.

 

forrés: napidroid

Olcsó, de jól felszerelt mobil lesz a Xiaomi Redmi S2

A kínai Xiaomi egy olyan büdzsételefon megalkotásán fáradozik, amelynek prémium telefonokat idéző hardveres felszereltsége lesz. 18:9 képarányú…

Közeleg a Galaxy A6 bemutatója

A Samsung weboldalainak egyike lebuktatta, hogy a Galaxy A6 és A6+ hivatalos bemutatója, leleplezése már nem sokat várat magára. A tech gigász…

Munkatársat keresünk!

Munkatársat keresünk !   A budapesti Jókai téri üzletünkbe keresünk eladói   munkakörbe munkatársat.    Fő feladatok,…