192 megapixeles kamerával jöhet a Xiaomi Mi 12 Ultra

A Xiaomi Mi szériás zászlóshajók között az Ultra modell az, ami viszi a prímet, az elérhető legerősebb hardverrel és a legjobb kamerákkal kiegészítve. Bár még van bőven idő a Xiaomi Mi 12 modellek érkezéséig, már most akadnak olyan bennfentesek, akik a sorozat tagjairól suttognak. A legújabb szóbeszéd szerint a következő Ultra modell esetében tovább emelik a téteket, és a csúcskategóriás hardver mellett óriási méretű és felbontású kamerát kaphat a szóban forgó variáns.

 

Digital Chat Station nevét már valószínűleg nem kell bemutatni, a szivárogtató elég sűrűn szerepel mostanában, figyelmet pedig azért kaphat, mert általában megbízhatóak a jóslatai, tippjei. Állítása szerint a Xiaomi Mi 12 széria esetében komoly újításokra lehet számítani minden téren, de ez különösen igaz lesz a kamerákra. A kamerákból pedig a legjobbat mindig az Ultra modell kapja, és ez most sem lesz másként.

A tippmester úgy tudja, hogy a Xiaomi Mi 12 Ultra hátoldalán egy 192 megapixeles elsődleges érzékelő foglalhat helyet, ráadásul ez egy óriási, 1 hüvelykes modul lesz (minden bizonnyal a Samsungtól).

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Digital Chat Station nem említette konkrétan a gyártó és a készülék nevét sem, de a MyDrivers csapata okkal feltételezi, hogy a Xiaomi Mi 12 sorozatról, és ezen belül is az Ultra modellről szól prédikciója.

A most napvilágra került információk alapján a szenzor támogatni fogja a 16 az 1-ben pixelösszevonási technológiát, amelynek az eredményei 12 megapixeles fényképek lesznek. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a kamera nappal és éjszaka is kiváló minőségű felvételeket készítsen. Egy hatalmas méretű kameraszenzorról van szó, ami a készülék belsejéből is sokat kitöltene, épp ezért valószínű, hogy a modult megtartják a Xiaomi Mi 12 Ultra számára.

A másik érdekesség a sorozat tagjai kapcsán az, hogy a 120 wattos elképesztő gyorsaságú kábeles gyorstöltés mellett a hasonlóan villámsebes, 100 wattos vezeték nélküli töltést is támogatni fogják a készülékek. Természetesen ezeket az információkat nem erősítették meg hivatalos forrásból, így érdemes őket fenntartásokkal kezelni, még ha szinte bizonyos is, hogy a jövőre érkező Xiaomi zászlóshajók, különösen az Ultra modell, jelentős előrelépést fognak jelenteni minden téren a jelenlegi generációhoz viszonyítva.

forrás: Napidroid