200 dolláros mobillal készül a OnePlus, és már a jellemzői is kiderültek

Miután bemutatták a OnePlus Nord 5G-t, voltak páran, akik csalódtak, mivel a készülék nem volt hozzáférhető minden régióban, példának okáért az USA is kiesett a forgalmazásból. A középkategóriás hardverrel rendelkező okostelefont hamarosan egy újabb olcsó készülék követheti a kínai gyártó jóvoltából, ami mindössze 200 dollárt kóstál, és kivételek nélkül kerülhet globális forgalomba.

 

Az Android Central értesülései szerint a belépőszintű mobil jelenleg a Clover kódnevet viseli, és amikor piacra kerül, mindössze kétszáz dollárt fog elkérni érte a OnePlus. A mobil minden fontosabb piacon kapható lesz, és a főbb specifikációk is napvilágra kerültek. A készülék lelke egy Snapdragon 460 lapkakészlet lehet, amely mellé 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely kerülhet az összeszerelés során. A energiaellátás feladatát pedig egy valóban robusztus, 6000 mAh kapacitású akkumulátor felügyeli majd a hírek szerint, ami még a 18 wattos gyorstöltést is támogatja. A megjelenítő 6,52 colos képátlóval és HD+ felbontással rendelkezhet.

A telefon hátoldalán lévő 13 megapixeles elsődleges kamerát egy 2 megapixeles mélységérzékelő, valamint egy szintén 2 megapixeles makró modul segítheti a pillanatok megörökítésében. Ami a szoftveres oldalt illeti, a OnePlus mobilja Android 10 operációs rendszert futtat majd a megjelenésekor, amelyet az általuk fejlesztett Oxygen OS felhasználói felület lát el egyedi külalakkal, és számos, csak a OnePlus készülékeire jellemző funkcióval.

A további említésre méltó hardveres jellemzők között szerepel a fülhallgató kimenet (!) és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó. Egyelőre nem tudni, hogy mikor debütál a OnePlus valaha volt legolcsóbb okostelefonja, devalószínűleg fogunk még róla hallani az elkövetkezendő hetek során.

 
 
 

Forrás: Napidroid