4 kamerával és All Screen kijelzővel jön a Vernee X

A mobil ékessége egy 6 colos, 18:9-es kijelző, amelyet nagyon vékony keret vesz körbe. Az alábbi képen remekül látszik az előlap felső része, valamint a 2.5D-s üvegborítás, ami egy kissé hajlított felületet ad a megjelenítő széleinél.

A Vernee X meglehetősen karcsúnak tűnik, és a hátlapja is kapott hajlítást a kényelmesebb fogás érdekében. A fémház és a duál kamera szinte már alap manapság, és a készülék összességében egy letisztult, elegáns kinézettel bír.

A 6 colos All Screen kijelző a gyártó szerint az előlap 83.6%-át foglalja el, ami nagyon jól hangzik, a meghajtásról pedig a Helio P23 chipset gondoskodik, ami 10%-kal erősebb és 15%-kal energiatakarékosabb az elődjénél.

Említést érdemel még a 6 GB RAM és a 128 GB-os belső térhely, valamint az Android 7.1-es rendszer a gyártó saját VOS szoftverével, ami sokban hasonlót a stock Androidra, de egy kicsit felturbózták azt pár extra funkcióval.

A szelfikért egy 13+5 MP-es duál kamera felel, és a hátlapi szenzorok pedig 16 és 5 MP felbontásúak. A rekeszérték f/2.0, és fázisdetekciós autofókusz (PDAF) felel az éles fotókért.

A Vernee X hamarosan megjelenik, de pontos időpont még nincs.

 
 
 

Forrás: napidroid,Vernee