5 csúcsmobil, amik ár/érték arányban verhetetlenek

1. OnePlus 6

A OnePlus aktuális készüléke nyilván nem hiányozhat egy ilyen felsorolásból, hiszen ez most az egyik legjobb, leggyorsabb csúcsmobil, mégsem kérnek érte egy vagyont. A 6+64 GB-os változat, ami kb. 180.000 Ft.
Részletek és vásárlás ezen az linken.

2. Vivo NEX (S)

A Vivo NEX fullosabb variánsa Snapdragon 845 processzorral 8 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval jön, de említést érdemel az extrém vékony kávával határolt hatalmas AMOLED kijelző és a periszkópos szelfikamera is. A készülék nagyjából 190.000 Ft.

Vivo Nex

3. Xiaomi Mi 8

A Xiaomi Mi 8 a kínai gyártó aktuális csúcsmodellje, így természetesen nem hiányozhat a listáról. Bivalyerős hardver, gyönyörű AMOLED kijelző és minőségi kivitel jellemzi, ráadásul nem is kerül egy vagyonba. A 6+128 GB-os International verzió kb. 130.000 Ft. Részletek és vásárlás, itt.

4. Xiaomi Mi MIX 2s

A Mi MIX 2s nagy előnye a Mi 8-cal szemben, hogy nincs rajta notch, így egy teljesen egységes, bevágásmentes kijelzőt kapunk nagyon vékony kávával. Cserébe viszont gyengébb a szelfikamera, és elég rossz helyen is van, de egyébként ez is egy remek csúcsmobil lett aktuális hardverrel (Snapdragon 845) és kiváló hátlapi duál kamerával.
A 6 +64 GB változat 140 000 Ft.

 

5. Pocophone F1

A Xiaomi új almárkája rendesen betett a konkurenciának, sőt, még házon belül is hatalmas ellenfél, hiszen 100.000 Ft környékén kínál Snapdragon 845 processzort és 6 GB RAM-ot, ami egészen hihetetlen. Persze kell némi kompromisszumot kötni, mivel olcsóbb műanyag házat és középkategóriás kamerákat kapunk, de még így is igen jó vétel a mobil. Itt tudod megvásárolni.

forrás: Napidroid