A középkategóriában is megszabadul a jack csatlakozótól a Samsung

Nagyon úgy tűnik, hogy immáron nem csak a Samsung csúcskategóriás készülékeiről fog hiányozni a jack csatlakozó, ugyanis az újabb Galaxy A telefonokról is eltűnik a kedvelt port.

 

Korábban már mutattunk renderelt képeket a Galaxy A53 5G-ről, ami nagyon hasonlít majd az elődjéhez, de “egy lyukkal kevesebb lesz rajta”, vagyis eltűnik a 3,5 mm-es jack csatlakozó. Most pedig az olcsóbb Galaxy A33 5G-ről érkezett egy képanyag, és bizony ezen sincs hagyományos audio kimenet, pedig az A32 4G és 5G mobiloknál még volt.

Biztosat még nem tudunk, de jó esély van rá, hogy a Galaxy A sorozat teljes új generációja jack nélkül jön, vagyis a Samsung a középkategóriából is száműzi a csatlakozót. Persze a Galaxy M telefonoknál valószínűleg egyelőre marad, de ezek leginkább Indiában kaphatók, nálunk nem forgalmazzák őket.

A Galaxy A33 5G-ről egyébként azt beszélik, hogy egy 6,4 colos, Full HD+ felbontású kijelzőt kap, a háza pedig 8,1 mm vékony lesz, bár a kameránál 9,7 mm-re nő a vastagság. Az új modellből már nem lesz 4G-s verzió, a bemutatóra pedig valamikor a jövő év elején lehet számítani.

 
 
 

Forrás: Napidroid