Csomagkövetés

Előrendelhető az iPhone 13!

Az Appletöbb új terméket is bemutatott mai eseményén, többek között az új iPhone 13 családot és egy nagyobb kijelzővel rendelkező okosórát is. Az okostelefonok kinézetükben hasonlóak lesznek az elődeikhez, ugyanakkor jobb lesz a teljesítményük, és az üzemidejük készüléktől függően 1,5-2,5 órával is hosszabb lehet.

Az Appletöbb terméket is bemutatott mai sajtóeseményén, ezek az alábbiak voltak

  • iPhone 13 és iPhone 13 Mini
  • iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max
  • Apple Watch 7
  • új iPad és iPad Mini

Az iPhone 13 és az iPhone 13 Mini kinézetükben meglehetősen hasonlítanak az elődjeikhez, ugyanakkor több színben is kaphatóak lesznek, mint például rózsaszín, kék és piros. A belső alkatrészek ezzel szemben változnak, az A15 Bionic chip jobb teljesítményt tesz majd lehetővé a versenytársak termékeihez képest a cég elmondása szerint. Az iPhone 13 kijelzője 6,1 hüvelykes lesz, az iPhone 13 Mini pedig 5,4 hüvelykes, és a gyorsabb kameraszenzor jobb fényképek készítését teszi majd lehetővé sötétebb fényviszony mellett. 

EMELLETT AZ AKKUMULÁTOR IS JOBB LESZ AZ ELŐZŐ SZÉRIÁHOZ KÉPEST, AMELY 1,5-2,5 ÓRÁVAL TÖBB ÜZEMIDŐT BIZTOSÍT MAJD MÉRETTŐL FÜGGŐEN.

A magasabb minőségű Pro és Pro Max kezdő ára 999 dollár lesz, illetve 1099 dollár, amelyek szintén megegyeznek a tavalyi árakkal. Itt elérhető lesz egy 1 TB-s tárhelyű változat is. A kijelzők mérete itt 6,1, illetve 6,7 hüvelyk lesz.

 

AZ ÚJ IPHONE-OK ELŐRENDELHETŐEK AZ OLDALUNKON! VÁRHATÓAN OKTÓBER ELEJÉN KEZŐDHET MEG AZ ÉRTÉKESÍTÉSÜK!
 

forrás: portfólió