Előrendelhető az LG V20!

 
 
 
V20
 
Az LG prezentálta idén az első, eleve Android 7.0-val induló készüléket, de V20 ezen kívül is számos egyedi vonást fel tud mutatni. 5,7 hüvelykes, 1440 x 2560 pixeles IPS Quantum Display fölött elhelyezkedő, 160 x 1040 pixeles másodlagos kijelzővel emelkedik ki a hagyományos kialakítású készülék sokaságából. Természetesen hátul ujjlenyomat olvasó, valamint dupla kamerás rendszer is található f/ 1,8 -as rekeszértékkel és 16 megapixellel, optikai képstabilizálással valamint egy 8 megapixeles nagylátószögű megoldással f 2,4 -es blendével.
 
A Snapdragon 820-as lapka mellé egy 4 GB rendszermemória található. 64 GB-os UFS tároló és microSD foglalat. 
 
LG v20
 
Van Cat/X12-es LTE, Bluetooth 4.2, NFC, WiFi 802.11ac és persze most már USB Type-C csatlakozás is. Az akkumulátor 3200 milliamperórás, ami a QuickCharge 3.0 szabvány szerint gyorsan feltölthető, ráadásul a kivitelezésnek köszönhetően cserélhető (a hátlap egy mechanikus gomb lenyomásával pattan le).
előrendeléshez:
 

 

foto : mobilarena

 

 
         
  ADATMENTÉS SZOLGÁLTATÁS
adatmentés adatátmásolási szolgáltatás
  TERMÉK BIZTOSÍTÁS
Biztosítás elektronikus termékekre.
 
  Vállaljuk telefonja, tabletje avagy számítógépe adatmentését, adatainak visszamásolását másik készülékre. A részletekre kattintva tájékozódhat árainkról.   Sérülés, törés, vagy megsemmisülés, tűz, villámcsapás, robbanás, betöréses lopás, vandalizmus, víz, nedvesség vagy folyadék minden fajtája, rosszindulatú rongálás...  
 
Fun társkártyás díjcsomagok Fun társkártyás díjcsomagok Fun társkártyás díjcsomagok