Kiszivárgott az új, szeptemberben érkező Sony csúcsmobil

Az év elején debütált a Sony aktuális csúcsmodellje, az Xperia 1 II, ám a tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz egy másik zászlóshajó, ami az Xperia 5-öt váltja. Az új készülékről most kikerült egy valódinak tűnő sajtókép, így megnézhetjük, hogyan is fest majd.

 

A valószínűleg Sony Xperia 5 II néven érkező mobilt az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató, Evan Blass buktatta le, íme az általa közzétett sajtókép:

「Xperia5IIが9/17に発表されるっぽいけど、求める機能って何?」の画像

A mobil sok mindenben hasonlíthat a februárban bemutatott Xperia I II-re, devalószínűleg valamivel kisebb lesz, korábbi pletykák szerint 6 col alatti, és a felbontás 4K-ról Full HD-re csökkenhet. A tripla kamera minden bizonnyal megegyezik majd, a három 12 MP-es szenzor (széles, ultraszéles, telefotó) és a ZEISS márkajelzés is marad, a 3D ToF kamera viszont ezúttal nem lesz a felhozatal része.

Hardveres téren maradhat a Snapdragon 865, és az 5G támogatás is borítékolható. Ha pedig bejönnek a kijelző méretével kapcsolatos pletykák, akkor lehetséges, hogy a Sony Xperia 5 II lesz a legkompaktabb 5G-s telefon a debütálásakor.

A bemutató szeptember 17-én lesz, tehát hamarosan minden kiderül a Sony újdonságáról.

forrás: Napidroid