Visszatér a Nokia 3310 !

      Nokia 3310

 

 

Visszatér a Nokia 3310!

 

Jövőhéten, február 27-én kezdődik a Mobile World Congress, az év legjelentősebb mobilkonferenciája Barcelonában, és az International Business Times szerint a HDM Global kötelékébe tartozó Nokia négy új modelt tervez bemutatni a nagyközönség előtt. 

 

A Nokia 6-ról Kínában már lerántották a leplet, de a világ többi táján a hivatalos bemutató még várat magára, egészen február végéig - az 5,5 ujjnyi átmerőjű, HD 1080p-s kijelzővel érkező modell ára 250 euró körül mozog majd, de érkezik az 5-ös és a 3-as számozású modell is az alacsonyabb kategóriák vásárlóinak.

 

Viszont ami igazán nagy hír: a HMD Global arra készül, hogy új formában ismét piacra dobja a 2000-es évek elejének klasszikus modelljét, minden idők egyik legsikeresebb és legelterjedtebb mobiltelefonját, az elnyűhetetlen 3310-est.

A nagyon fiatalok kedvéért a 3310-esről annyit érdemes tudni, hogy ez volt az első, tényleg tömegesen vásárolt mobiltelefon, sokmillió embernek az első hordozható készüléke, világszerte több mint 100 millió darabot adtak el a típusból.
 

 

 

Az új verzióról egyelőre semmi információ nem szivárgott ki, annyit tudni róla, hogy ára 60 euró, azaz 18 ezer forint körül alakul majd. Snake az biztos lesz benne.

A telefon pedig nálunk is hamarosan előrendelhető lesz! :)

 

 

forrás: 444.hu