Samsung hálózati adapter , 25W, fekete

Ár:

11 800 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám OSAM-EP-T2510NBEG
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Fizetési feltételek és Szállítási idő A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő maximum 5 munkanap.
Szállítási költség / Beszámítás: A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Erőteljesen kifinomult Az új hálózati töltőfej akár 25 W-os szupergyors töltéssel is felerősíti a munkaállomásod, az USB Type-C kábelekkel kompatibilis készülékek esetén. Kompakt, mégis erős Egyre kisebb és kisebb. A fekete és fehér színben kapható hálózati töltőfejed a GaN Tech-nek köszönhetően karcsúbb és utazásbarátabb, mint az elődje. Takaríts meg energiát a készenléti állapottal! Nem kell mindig a teljes gőz. A hálózati töltőfej 20 mW-ról 5 mW-ra minimalizálja készenléti teljesítményt, így akár 75% energia is megtakarítható. Ezen kívül újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Olyan biztonságos, mint amilyen gyors Semmi sem fontosabb. Óvd magad a túlfeszültségtől, rövidzárlatoktól és magas hőmérséklettől, alacsony szivárgástól és sok mástól. Kompatibilis a Type-C-vel Dobd be a készülékeidet tartalmazó táskádba! Akár 25 W-os töltés a munkaállomás és a Type-C-kompatibilis eszközgárdád számára, a Galaxy családodról nem is beszélve.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése alapján, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 12, 24 valamint 36 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 10 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén