HUAWEI Scale 3, Fehér

Ár:

11 641 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265610
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

A HUAWEI Scale 3 egy divatos, biztonságos és megbízható okosmérleg, amely átfogó egészségügyi jelentést nyújt testünkről, mely adatokat közvetlenül összehangolja a telefonunkkal. Fehér megjelenése letisztulttá, edzett üvegfelülete pedig egyszerűn tisztíthatóvá varázsolja. A mérleg az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:-súlymérés-testzsírmérés-nyugalmi pulzusmérés-több fiók használata és tárolása-adatok szinkronizálása automatikusan a Huawei Egészség alkalmazással-intelligens háztartási felismerés Nem csak kg-ban mérhetSúlymérésre alkalmas 2,5-150 kg között, valamint lehetőség van jinben és fontban is mérni. Kényelmes testösszetétel mérés otthonrólLehetőséget kapunk testösszetételünk mérésére kényelmesen a saját otthonunkból, legyen szó BMI (testtömeg index), testzsírarány, vázizomtömeg, zsírmentes súly, testvíz százalék, fehérje, csont ásványi-anyag tartalom, BMR (bazális anyagcsere arány), zsigeri zsírszint vagy pulzus méréséről. Automatikus felismerésAz okosmérleg mutatja az automatikusan felismert felhasználók testtömegét és testzsír-százalékát anélkül, hogy elővennénk az okostelefonunkat. Elem lemerülés figyelmeztetőLO felirat emlékezteti használóját az esetleges elemcserére, ha az akkumulátor szintje hosszú ideig alacsony. Be-és kikapcsolásA mérleg automatikusan bekapcsol, ha a rajta lévő súly meghaladja az 5kg-ot, majd használatot követően a képernyő kikapcsol és alacsonyfogyasztású üzemmódba lép. Adatok tárolásaAz előzmény adatok tárolása legfeljebb 512 csoportjának tárolására van lehetőség.Az adatokat Bluetooth-on keresztül szinkronizálja a Huawei alkalmazással offline létünk esetén, vagy automatikusan feltöltődnek a Cloud szolgáltatásba és szinkronizálódnak a Huawei Health alkalmazással, ha újra rendelkezésünkre áll a Wifi kapcsolat. SzoftverfrissítésTámogatja az OTA frissítéseket KompatibilitásKompatibilis az Android 5.0 vagy újabb és az iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokkal

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén