Shelly mozgásérzékelő, Fehér

Ár:

23 000 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265562
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti vásárlása esetén 2.000.-Ft, 10.000.-Ft alatti vásárlása esetén 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Következő generációs Wi-Fi-vel működő mozgás- és hőmérsékletérzékelő Wi-Fi mozgásérzékelő hőmérséklet-érzékelővel és több mint 1 éves akkumulátor-élettartammal, rendszeres otthoni használattal napi 6 órás mozgásérzékeléssel. Apró méretek és továbbfejlesztett kialakítás Rugalmas tartó és falmatrica mellékelve Hőmérséklet és LUX érzékelővel bővítve f Webhookok – 13 db, horgonként 5 URL-lel Nagyon kompatibilis Egyedülálló technológia és fokozott érzékenység A Shelly Motion2 Sensort a Silicon Labs Wi-Fi IoT-megoldásai hajtják, és a világ legalacsonyabb energiafogyasztású, tömeggyártású Wi-Fi modemével szerelték fel. Növeltük az érzékenységét egy hőmérséklet-érzékelő hozzáadásával, hogy a tökéletes otthoni automatizálási élményt elérjük. FEJLESZTETT TERVEZÉS A Shelly Motion2 minden otthon belső terét kiegészíti letisztult, modern dizájnjával és apró méreteivel. A rugalmas, mégis biztonságos tartó lehetővé teszi az érzékelő pozíciójának beállítását az Ön igényei szerint. És ha nem szeretné a falra szerelni? Ne aggódj! A Shelly Motion2 önállóan állhat, és bárhová mozgatható. Funkciók: Wi-Fi működik Csatlakoztassa a Shelly Motion2-t Wi-Fi hálózatához. Nincs szükség HUB-ra! Több mint 1 év akkumulátor élettartam Számíthat egy hosszú élettartamú 6500 mAh-s újratölthető akkumulátorra. Fényérzékelő Rendkívül érzékeny fényérzékelés a fény intenzitásán alapuló műveletekhez. Hőmérséklet szenzor Hozzáadott hőmérséklet-érzékelő a tökéletes otthoni automatizálási élményért. Erőteljes CPU A világ legalacsonyabb áramfogyasztású, tömeggyártású Wi-Fi modemmel szerelve. Valós idejű válasz Kevesebb, mint 200 ms-on belül reagál, és azonnali cselekvés indítja el egy másik eszközt. 256 érzékenységi szint Lehetővé teszi a távolság és a mozgás beállítását, amelyre az érzékelő reagál. Szabotázs-észlelés Értesítést kap, ha valaki megpróbálja elmozdítani. ULTRAHOSSZÚ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAM A Shelly Motion2 6500 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik C típusú töltővel. Az akkumulátor élettartama teljes mértékben a használattól függ. Rendszeres mozgással járó helyiségbe – például családi nappaliba vagy konyhába – telepítve az akkumulátor élettartama több mint 1 év. Készenléti üzemmódban azonban az érzékelő akkumulátorának élettartama akár 3 évig is meghaladhatja. SZEMPILLANTÁS GYORS VÁLASZ A Shelly Motion2 kevesebb mint 200 ezredmásodperc alatt érzékeli a mozgást – olyan gyorsan, mint egy szempillantás! És azonnal elindít egy műveletet, például felkapcsolja a lámpákat. KOMPATIBILIS MÁS ESZKÖZÖKKEL A Shelly Motion2 aktiválhat más okoseszközöket az otthoni hálózaton, és testreszabhatja a műveleteket óra, fény vagy különféle műveletek alapján.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén 2.000.-Ft.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 3.000.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén