Techtoy okos izzó RGB 4, 5W GU10

Ár:

6 700 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám TSL-LIG-GU10
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Fizetési feltételek és Szállítási idő A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő maximum 5 munkanap.
Szállítási költség / Beszámítás: A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Smart Bulb RGB 4,5 W GU10 Varázslatos villanykörte otthonába Az intelligens WLAN izzó Smart Bulb RGB 4,5 W GU10 minden intelligens otthont megvilágít. Az RGB 2700-6500K színskálából választható matt színnel biztos lehet benne, hogy ezek az izzók minden alkalomra megfelelő hangulatot biztosítanak. Így Önön múlik, hogy a nappali fény erősségét választja-e, vagy inkább a pihentető, tompított árnyalatokat választja. Egyszerű vezérlés Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatja a lámpákat egy intelligens alkalmazáshoz. Egyszerűen töltse le a Tesla Smart alkalmazást Android vagy iOS eszközére. Az intelligens alkalmazással való munkavégzés nagyon világos és egyszerű. Ezután telefonjának köszönhetően bárhonnan vezérelheti az egész otthon világítását. Ha elfelejti lekapcsolni a villanyt a házban, amikor távozik, egyszerűen és gyorsan megjavíthatja az alkalmazásban. A Smart Bulb RGB 4,5 W-os GU10 izzók szintén energiatakarékosak. Szabja testre saját forgatókönyveit Az izzókat más intelligens otthoni termékekhez is csatlakoztathatja. Ha intelligens izzókat csatlakoztat egy mozgásérzékelőhöz, soha többé nem kell vakon villanykapcsolót keresnie. Abban a pillanatban, amikor belépsz a házba, okosotthonod felvillan anélkül, hogy bármi mást kellene tenned. A lámpák távirányítóval is vezérelhetők.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése alapján, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 12, 24 valamint 36 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 10 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén