Techtoy okos izzó RGD4, 4W, E14

Ár:

6 700 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám TSL-LIG-E14
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Smart Bulb RGB 4.4W E14 A megfelelő világítás minden otthonba Az intelligens WLAN izzó Smart Bulb RGB 4.4W E14 tökéletesen illeszkedik okosotthonába. Az RGB színek 2700 és 6500 K között állíthatók be. Ez azt jelenti, hogy akár szereti a napfény fényességét, akár a helyiséget tompított világítással szeretné nyugodtabb légkörbe állítani, a Smart Bulb RGB 4,4W E14 izzók mindenben alkalmazkodni tudnak Önhöz. helyzet. Könnyű alkalmazás Telefonjával bárhonnan vezérelheti a világítást otthonában. És mindezt a Tesla Smart alkalmazáson keresztül. Az otthoni összes intelligens termékkel való egyszerű és egyértelmű munkavégzéshez fejlesztették ki. Most már fel sem kell kelnie a kanapéról, hogy irányítsa a lámpákat. Ha pedig távozáskor elfelejti lekapcsolni a villanyt a házban, az alkalmazásból bárhonnan megjavíthatja. A Smart Bulb RGB 4,4W E14 energiatakarékos is, így nem kell aggódnia a villanyszámla miatt. Szabja testre saját forgatókönyveit Csatlakoztassa az intelligens izzókat egy mozgásérzékelőhöz, és soha többé nem kell vaktában tapogatóznia a kapcsolóért. Abban a pillanatban, amikor belépsz a házba, okosotthonod felvillan anélkül, hogy bármi mást kellene tenned. A lámpák távirányítóval is vezérelhetők.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén