Tesla automata etető háziállatoknak

Ár:

39 000 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám TSL-PC-BL4
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti vásárlása esetén 2.000.-Ft, 10.000.-Ft alatti vásárlása esetén 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla automata etető háziállatoknak Okos segítő házi kedvencei etetéséhez Egyedül van otthon a kisállat, és nincs, aki ételt adjon a táljába? Ezzel az intelligens automata adagolóval biztosítja a rendszeres friss takarmányellátást. A precíz adagolás lehetőségének köszönhetően naponta többször kap új tápot a tálkába, így nem lesz éhes vagy túltömve. Akár 10 adagot is raktáron tarthat A készülék tartalmaz egy nagy, négy literes granulátumtartályt. Az egy adag szabványos méretével a készlet akár 10 adagra is elegendő, ami normál időzítés mellett körülbelül 3-5 napra elegendő. A tartályban bármilyen granulátumot készíthet 10 mm-es méretig. Nincs több zsúfolás Házi kedvence azonnal eltávolítja a tésztadarabot, miután reggel beleöntötte a táljába? Az intelligens adagolóval egész nap szabályozhatja a takarmány mennyiségét. A telefonon lévő egyszerű mobilalkalmazáson keresztül megtervezheti az etetési időket és az adagok méretét. Kedvence egészsége jó kezekben lesz. Áramszünet esetén is működik A tartalék akkumulátornak köszönhetően az etetőadagoló még áramszünet esetén is megbízhatóan működik, így nem kell attól tartania, hogy az állat valaha is megéhezik. Intelligens etetés A belső takarmány-adagoló Wi-Fi-hez csatlakozik, és könnyedén vezérelheti egy mobilalkalmazáson keresztül. Ezen kívül hangszóróval ellátott beépített mikrofonnal rendelkezik, így bármikor meghallgathatod, mi történik az etető körül, vagy magad is beszélhetsz a kutyával, macskával. Kommunikálhat a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával is, amelyek vezérelhetik az adagolót és reagálhatnak a hangutasításaira.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén 2.000.-Ft.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 3.000.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén