Tesla háziállat etető kamera és videó funkcióval

Ár:

62 000 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 8596115855021
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti vásárlása esetén 2.000.-Ft, 10.000.-Ft alatti vásárlása esetén 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla háziállat etető kamera és videó funkcióval Egy segítő, aki eteti és gondozza kedvenceit Egész nap a munkahelyeden töltöd, és kedvenced egyedül van otthon? Tedd jobbá az életét ezzel az okos segítővel. Az automata adagadagolónak köszönhetően mindig friss étel van a tálban, a beépített kamerának köszönhetően pedig bármikor láthatja, mit csinál. Etetés az állományba Az adagoló tartalmaz egy nagy, 4 literes granulátumtartályt. Tapasztalataink szerint az eledel akár több napig is eláll házi kedvenceknek, ha nincs otthon egy egész csomag. A tartályban bármilyen granulátumot készíthet 10 mm-es méretig. Ebédet és uzsonnát tervez a háziállatok számára A szőrös barátod azonnal megeszi a tányér tartalmát, amint beleöntöd a táljába? Hogy ne kelljen reggel egész napra elkészítened egy adagot, a belső adagolónak köszönhetően több szakaszra oszthatod. Ezután megtervezheti és ellenőrizheti őket egy egyszerű mobilalkalmazással, ahol megtervezheti a rendszeres etetési időt és az adagok méretét. A készülék Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően csatlakozik az okostelefonhoz. Elegendő energia áramszünet esetén is Az etető aljában elhelyezett tartalék akkumulátornak köszönhetően az adagoló áramszünet esetén is működni fog, így nem kell attól tartania, hogy az állat megéhezik és egészségét veszélyezteti. A hangját is hallhatja etetés közben Az intelligens adagoló beépített HD kamerával rendelkezik, amelyen keresztül bármikor láthatja, mi történik az adagoló körül. A videót nagy felbontásban nézi meg a mobiltelefon alkalmazásában. A hangszórónak köszönhetően pedig akár etetés közben is beszélhet a kutyával vagy macskával. Az adagolót a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével is vezérelheti. Még a hangutasításaira is reagálhatnak.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén 2.000.-Ft.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 3.000.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén