Tesla hőmérséklet és páratartalom mérő

Ár:

10 955 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265592
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla hőmérséklet és páratartalom mérő Legyen felelős otthoni klímájáért egy intelligens érzékelővel A Tesla intelligens hőmérséklet- és páratartalom-érzékelője pillanatok alatt az okosotthon szerves részévé válik. Ez az okoseszköz mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legkényelmesebben érezze magát. Bárhol elhelyezheti vagy felakaszthatja, hogy mindig kéznél legyen. A kijelző folyamatosan frissíti Önt A Tesla Smart Sensor hőmérséklet- és páratartalom-kijelző egy nagyon áttekinthető beépített kijelzővel rendelkezik, amely mindig a legfontosabb információkat szolgáltatja. További részletekért használja az iOS és Android készülékekre elérhető mobilalkalmazást. Hosszú távú tartósság Nem kell aggódnia az érzékelő elemeinek cseréje miatt. Cseréjük nélkül akár két évig is eltarthat. Ha az elemek lemerülnek, előre értesíti. Első a stabilitás Bízhat a Tesla intelligens érzékelőiben. A ZigBee protokollt használják. A ZigBee nagyon stabil, és nem áll fenn a meghibásodás veszélye. Könnyen használható asszisztens Bárki beállíthatja és kezelheti a Tesla Smart Sensor hőmérséklet- és páratartalom-kijelző érzékelőjét. Bárhonnan mindent felügyelhet és vezérelhet okostelefonja vagy táblagépe segítségével. Maga az érzékelő nagyon tiszta az LCD kijelzőnek köszönhetően, amely azonnal megjeleníti az összes fontos információt. Zigbee Hub csatlakoztatása szükséges a készülék megfelelő működéséhez. Tökéletes áttekintés az alkalmazásnak köszönhetően A ZigBee protokollt használó intelligens eszközök összekapcsolódnak, és könnyen kommunikálnak egymással. Ezután kezelheti és vezérelheti őket a mobilalkalmazásban, amely mind az Android, mind az iOS operációs rendszerrel kompatibilis. Kompatibilis a mobil asszisztensekkel Az Amazon Alexa és a Google Assistant intelligens személyi asszisztenseknek köszönhetően a Tesla Smart Sensor hőmérséklet- és páratartalom-kijelző érzékelőjének használata még egyszerűbb. Nemcsak az érzékelők, hanem az okosotthon egyéb funkcióinak hangvezérlését is biztosítják. Hosszú élet Csak két elem szükséges az érzékelő teljes működéséhez, és a készülék energiatakarékos is. Ha az elemeket cserélni kell, az alkalmazáson keresztül értesíti Önt.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén