Tesla intelligens gázérzékelő

Ár:

13 191 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265587
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla intelligens gázérzékelő Intelligens érzékelő, amely figyelmezteti Önt gázszivárgás esetén A Tesla Smart Sensor Gas úgy van beállítva, hogy bármikor azonnal értesítse Önt telefonján vagy táblagépén keresztül, ha otthona veszélyben van. Így sokkal gyorsabban reagálhat, és megelőzheti az esetleges katasztrófát. Nyugtasd meg az elméd Tudjuk, milyen fontos olyan érzékelőket tervezni, amelyekben teljes mértékben megbízhat, ezért a Tesla intelligens termékei a nagyon stabil ZigBee protokollt használják. A környezet automatikus figyelése A Tesla Smart Sensor Gas érzékelője mindig éber állapotban van. Váratlan helyzet bármikor előfordulhat. Ezért az érzékelő rendszeresen ellenőrzi a területet, és azonnal értesíti Önt, ha a legkisebb gyanú is felmerül. Remek lefedettség A ZigBee rendszer hatótávolsága akár 50 m. Ezért nem okoz gondot biztonságos környezetet biztosítani egész háztartása számára. Mindezt a ZigBee segítségével A ZigBee protokoll az intelligens otthoni termékek kommunikációs médiuma. Az Android és iOS eszközökhöz készült áttekinthető alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan szemmel tarthatja ingatlanát. A ZigBee protokoll nagyon stabil és megbízható. Irányítás mindenki számára Nem kell technológiai szakértőnek lennie a Tesla Smart Sensor Gas érzékelő kezeléséhez és vezérléséhez. Az alkalmazás telepítése és beállítása gyors és egyszerű. Emellett az okos személyi asszisztensek, a Google Assistant és az Amazon Alexa mindenben segíthetnek. Válaszolhatnak a hangutasításaira is. Állandó kontroll Az érzékelőt külső adapter táplálja, így nem kell aggódnia az akkumulátorok töltése miatt. Abban a pillanatban, amikor felméri a veszélyes környezetet, nem csak a telefonon keresztül értesíti Önt, hanem hang- és fényriasztást is indít. A hét minden napján, 24 órában működik, így otthona minden nap minden másodpercében biztonságban van. Sokoldalú felhasználás A készülék nem csak háztartásokba, hanem szállodákba és apartmanokba is alkalmas. Leegyszerűsítve minden olyan ingatlanhoz, amelyet gázszivárgás esetén meg akar védeni. Intelligens otthoni vezérlőközpont Az áttekinthető Tesla Smart alkalmazást gondosan úgy tervezték meg, hogy az otthonában lévő összes okoseszközt azonnal hatékonyan vezérelhesse, miután kinyitotta.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén