Tesla kültéri okos kamera

Ár:

24 748 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265570
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla kültéri okos kamera Okos segítő, aki őrzi házát Az intelligens mozgásérzékeléssel és az akár 10 méteres utóvilágítással a kamera éles felvételeket készít finom részletekkel még sötétben is. A beépített mikrofonnak köszönhetően a képen kívül hang is elérhető. Könnyedén vezérelheti a kamerát egy mobilalkalmazással, amely elérhető iOS-re és Androidra is. Porral és vízzel szembeni ellenállás Az IP65 szintű ellenállás megvédi a kamerát a portól és a fröccsenő víztől. Teljesen alkalmazkodik a kültéri körülményekhez, így a heves esőzést is kibírja. A vízálló kamera még rossz időben is megbízhatóan filmez, így otthona melegéből figyelheti a ház körül zajló eseményeket. Intelligens mozgás- és hangérzékelés A Tesla kültéri kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel van felszerelve, így ha hívatlan vendéget észlel ingatlanán, azonnal automatikus értesítést küld a Tesla Smart mobilalkalmazáson keresztül. Minőségi kép Full HD felbontásban A kamera 1/2,9 hüvelykes CMOS szenzorral rendelkezik, 2 megapixeles felbontással és változtatható képkockasebességgel, így a felhőben vagy a MicroSD kártyán tárolt felvétel éles és részletgazdag. Az éjszakai üzemmód infravörös LED-fénnyel az éjszakai látás érdekében kiváló minőségű képet biztosít még rossz fényviszonyok között is. Okos segítő a biztonságos otthonért Ha szereti az intelligens technológiákat, a Tesla biztonsági kamera az okosotthonába is illeszkedik. Kompatibilis a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Siri programmal. Ezen kívül minden beállítást könnyedén kezelhet a mobilalkalmazás segítségével, amely cseh nyelven elérhető iOS és Android rendszeren egyaránt. Az alkalmazás Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik az intelligens kamerához. A kamerát online nézheti okostelefonján, vagy bárhonnan távolról vezérelheti.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén