Tesla lézerjáték macskáknak

Ár:

13 500 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám TSL-PC-PTY010
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla lézerjáték macskáknak Okos macskajáték vadászösztönnel Egy kis lézersugárral ellátott doboz gondoskodik arról, hogy macskája akkor sem fog unatkozni, ha nincs kivel játszani otthon. A mobilalkalmazáson keresztül Ön irányíthatja a lézert, és nézheti, ahogy macskája vadász lesz. A lézer szórakozást nyújt a macskáknak Az intelligens lézert arra tervezték, hogy még az otthoni légkörben is felébressze a vadászösztönt. Kis teljesítményének köszönhetően teljesen biztonságos szőrös kedvencei számára is. Vezérelheti és ellenőrizheti egy intelligens alkalmazásból közvetlenül a helyről vagy távolról. 3 mód gondoskodik a változatosságról Aggaszt, hogy a macska unatkozik otthon egyedül? A beállítások széles skálájának köszönhetően az intelligens belső lézer szórakoztatja, és mindig aktív marad. A kis piros pötty három pályán és három játékmódban futhat végig a falon, így a macskának mindig van mit tennie. Egyszerű beállítás és vezérlés közvetlenül a telefonról iOS-re és Androidra elérhető alkalmazásban a játékmódok és a lézer pályája állíthatók be. Az alkalmazásnak köszönhetően a lámpát manuális módba kapcsolhatja, és saját maga irányíthatja a piros pont pályáját közvetlenül a telefonjáról. Kiscicáját saját maga is megtaníthatja, hogy a legjobb vadász legyen. Az unalomnak esélye sincs A lézer sima gyorsító funkcióval rendelkezik, így, ha a macska esetleg unatkozna, a fény mozgása simán felgyorsul, és a piros pont utáni vadászat még intenzívebben folytatódik. Ez az interaktív automata játék nemcsak nem unalmas, hanem kiélesíti kedvence érzékszerveit is.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A kiszállítás díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén