Tesla okos füstérzékelő

Ár:

11 984 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265590
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla okos füstérzékelő Intelligens érzékelő, amely figyelmeztet, ha füst van a házában A Tesla Smart Sensor Smoke segítségével nem kell attól tartania, hogy háza porrá és hamuvá válik. Technológiája időben észleli a veszélyt, és telefonon vagy táblagépen keresztül értesíti Önt. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon az észlelt problémára és megoldja azt. Egyszerű alkalmazás Fontos, hogy a lehető leggyorsabban tájékozódjon a veszélyes helyzetről. Éppen ezért, ha az érzékelő füstöt észlel, akkor riasztást indít, és az okos alkalmazás egyidejűleg értesít. Első a megbízhatóság A Tesla Smart Sensor Smoke érzékelő a ZigBee rendszer alapján működik. Ez egy nagyon stabil protokoll, amely többek között kölcsönös kommunikációt tesz lehetővé a ZigBee protokollt is használó intelligens otthoni funkciók között. Hatótávolság akár 50 m A ZigBee rendszer 50 m-es hatótávjáról ismert. Ez lehetővé teszi, hogy az érzékelő a ház minden sarkát lefedje. A praktikusságot stílussal ötvözi A Tesla Smart Sensor Smoke nemcsak minimalista dizájnjával fog lenyűgözni, amely bármilyen belső térbe illeszkedik, hanem praktikus akkumulátoros tápellátásával is. Csak egy elem szükséges a hosszú távú működéshez. És ha az akkumulátor lemerült, automatikusan jelzi, hogy cserélni kell. Mindez egy alkalmazásban A Tesla Smart Sensor Smoke érzékelő teljesen vezeték nélküli, és egy alkalmazáson keresztül kommunikál okostelefonjával vagy táblagépével. Az alkalmazás gyorsan letölthető, könnyen telepíthető és beállítható. A ZigBee protokollnak köszönhetően okosotthoni eszközeit is egy alkalmazáson keresztül vezérelheti. Kommunikáció asszisztenseken keresztül Az Amazon Alexa és a Google Assistant okos személyi asszisztensek még élvezetesebbé teszik az érzékelő használatát, valamint az okosotthon egyéb funkcióit. Felismerhetik hangparancsait, és továbbadhatják azokat az eszközöknek. Érzékeli a téves riasztásokat Hogy otthonának ez a nélkülözhetetlen tulajdonsága igazán okos, azt az is bizonyítja, hogy nem lehet átverni. Az érzékelő belsejében lévő füstérzékelők hőérzékelőkkel vannak kombinálva. Ha füstöt vagy emelkedett hőmérsékletet észlel, automatikusan riasztást indít.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén