Tesla Okos háziállat itató

Ár:

19 300 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám TSL-PC-WF2
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti vásárlása esetén 2.000.-Ft, 10.000.-Ft alatti vásárlása esetén 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla Okos háziállat itató Intelligens szökőkút kedvencei számára Ha házi kedvencei egyedül maradnak otthon, a Tesla intelligens szökőkútja gondoskodik róluk folyamatos friss vízellátás a tálukban akár öt napig. Kényelmesen beállíthatja a készüléket távolról mobilalkalmazáson keresztül, de működhet automatikus üzemmódban is. Friss víz több napig A nagy, 2,5 literes tartály tiszta vízzel látja el kedvenceit akár öt napig. Ezen túlmenően a szökőkút segít a kutyáknak és macskáknak betartani ivási rendszerüket, és ezáltal hozzájárul jó egészségükhöz. A szökőkút vize szórakoztatja az állatokat és ivásra készteti őket, ami különösen a nyári hónapokban hasznos. Nincs maradék klór A beltéri szökőkút szűrőrendszerrel van felszerelve, amely tisztán tartja a vizet és egészségre ártalmatlan. Alapja egy speciális, biopamutból készült szűrő. A víz lágyítja és eltávolítja belőle a maradék klórt. A gyanta és az aktív szén az aktív ioncsere révén gondoskodik a víz tisztaságáról is. Csendes szivattyú, amely nem zavarja sem Önt, sem házi kedvenceit Nyugodtan helyezze el a szökőkutat az étkezőbe, a hálószobába vagy a nappaliba. Ez a kellemesen halk, biztonságos és gyengéd vízfröccsenés hangterápiaként is működik délutáni alvás vagy esti elalvás közben. Vezérlés mobilalkalmazással Az intelligens adagoló beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így kényelmesen beállíthatja a Tesla Smart mobilalkalmazáson keresztül, amely elérhető iOS és Android rendszerre is. Így könnyedén irányíthat és ellenőrizhet mindent a telefonjáról. Ezenkívül automatikusan értesíti Önt, ha a szűrőt cserélni kell. A hangvezérlés is lehetséges a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens asszisztenseknek köszönhetően.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén 2.000.-Ft.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 3.000.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén