Tesla okosmérleg

Ár:

16 493 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265621
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla okosmérleg Odafigyelsz az alakodra és egy segítőtársat keresel, akivel minden adatot figyelemmel kísérhetsz? A Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi személymérleg négy nyúlásmérőjével tökéletes erre a célra, a mérlegen található elektródák pedig akár 13 további értéket is mérhetnek. A Tesla személymérleg áttekinthető LED kijelzője Amint ráállsz a Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi személymérlegre, az összes mért érték kényelmesen leolvasható az áttekinthető LED kijelzőn. A Wi-Fi kapcsolat segítségével az okostelefonodon vagy a tableteden visszatérhetsz ezekhez az adatokhoz. A Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi személymérleg akár 13 értéket is mérhet A Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi mérleg négy, stratégiailag beépített nyúlásmérővel van felszerelve, amelyek minden alkalommal a lehető legpontosabb súlymérést biztosítják. Ezeken az érzékelőkön kívül több elektróda is található a készülék tetején, amelyek megmutatják például a BMI-t, a testzsír százalékarányát, az izom- vagy a csonttömeget, illetve a szervezetedben található fehérje mennyiségét. A Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi személymérleg fő jellemzői: -Intelligens személymérleg elegáns kompozit üveg kialakításban -Négy nyúlásmérő és több elektróda -Akár 13 mért érték -LED kijelző -Wi-Fi kapcsolat mobilalkalmazással -Mért értékek: testsúly, BMI, testzsír (%), víztartalom (%), izomtömeg, kalória (kcal), csonttérfogat, teljes test egészségi pontszám, teljes testsúly zsír nélkül, zsigeri zsír mennyisége (%), fehérje mennyisége, teljes testösszetétel, metabolikus életkor, a testsúly változásának grafikus ábrázolása görbék segítségével. -A Tesla Smart Personal Scale személymérleg 3× AAA elemmel működik -180 kg-ig

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén