Tesla okosmérleg

Ár:

10 990 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám TSL-HC-F48E-W
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti vásárlása esetén 2.000.-Ft, 10.000.-Ft alatti vásárlása esetén 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Nyújtásmérő mérés Az adatokat négy nyúlásmérő méri a lehető legpontosabb leolvasás érdekében. Wi-Fi kapcsolat A mérleg folyamatosan csatlakozik a Wi-Fi-hez, így rendszeresen szinkronizál a telefonnal. És nem kell aggódnia semmi miatt. LED kijelző Az átlátszó LED-kijelző pillanatok alatt megadja az összes fontos információt, amire szüksége van az okosmérlegtől. Minden adat mindig szem előtt van A mérleg nagyon jól áttekinthető LED kijelzővel rendelkezik, ahol minden fontos információ azonnal látható. A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően mindezt az információt elküldi okostelefonjára vagy táblagépére, ahol tisztán láthatja azokat. Tökéletes mérés A mérleg négy nyúlásmérővel van felszerelve, amelyek stratégiailag integrálva biztosítják a mindenkori legpontosabb mérést. Ezeken az érzékelőkön kívül számos elektróda található a készülék tetején, amelyek más adatokat határoznak meg és mérnek. Könnyű munka az adatokkal Az eszköz egyszerűen csatlakoztatható a TESLA Smart alkalmazáshoz, így könnyebben hozzáférhet az információkhoz, és figyelmeztetheti, ha egészsége veszélybe kerülhet. Az alkalmazás letölthető iOS és Android készülékekre.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén 2.000.-Ft.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 3.000.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén