Tesla Smart Aroma Diffúzor

Ár:

19 795 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265618
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla Smart Aroma Diffúzor Stílusos Tesla Smart aroma diffúzor Még mindig nem tudod, mi hiányzik otthonodból a tökéletességhez? Próbáld meg illattal kihangsúlyozni a szobád megjelenését! A Tesla Smart aroma diffúzor nagyobb helyiségek illatosítására is alkalmas, a LED világítás pedig tovább fokozza a hangulatot. Az aroma diffúzor párásító teljesítménye óránként 30 milliliter, így akár 20 m2-es helyiségeket is gond nélkül el tud árasztani illattal. A Tesla Smart diffúzor kompatibilis aTuya platformmal. Az aroma diffúzor nagyobb terekkel is megbirkózik Illatosíts be akár 20 m2-es helyiségeket! Töltsd meg a Tesla Smart diffúzort vízzel, és élvezd a nyugalom pillanatait. A tartály térfogata 200 ml, és ha újratöltésre van szükség, az aroma diffúzor automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a károsodást. Stílusos LED világítás A hangulatot a LED világítás teszi teljessé, amellyel Tesla Smart aroma diffúzort felszerelték. 7 szín közül választhatsz. A másodpercenkénti 2,4 millió rezgésnek köszönhető legfinomabb köd, kellemes illat és nyugtató fény. Minden egyben a dizájnos aroma diffúzorban. A Tesla Smart diffúzor egyszerű használata Töltsd le a Tesla Smart alkalmazást a mobiltelefonodra, hogy könnyedén beállíthasd és vezérelhesd az aroma diffúzort az aktuális igényeidnek megfelelően. A diffúzor két üzemmóddal rendelkezik - folyamatos, amely 5 órán keresztül folyamatosan működik, és időszakos, amely akár 10 órán keresztül is mehet. A mobilalkalmazás kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is, amelyek többek között ahangvezérlést is támogatják. A Tesla Smart aroma diffúzor fő jellemzői -Stílusos Tesla Smart aroma diffúzor -A legfinomabb köd 2,4 millió oszcillációval másodpercenként -Akár 20 m2-es szobát is beillatosíthatsz -A tartály térfogata 200 ml -Két üzemmód - folyamatos és szakaszos működés -A Tesla Smart aroma diffúzor automatikusan kikapcsol, ha kifogy belőle a víz -LED világítás teszi teljessé a hangulatot -Egyszerű vezérlés -Kompatibilis a Tesla Smart mobilalkalmazással -A Google Home és az Amazon Alexa támogatása

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén