Tesla Smart melegítő párna

Ár:

39 671 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265622
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla Smart melegítő párna Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik mindig fáznak, és szívesebben lennének valahol melegben? Ha a fűtőtest ereje nem elég, hasznos lehet a Tesla Smart Heating Pillow melegíthető párna. Kellemesen ellazítja a derék tájékát, miközben csodálatos és zavartalan, minőségi alvásban lehet részed. Hasznos funkciója az automatikus kikapcsolás. Ennek hála a váratlan elszundítás sem okoz problémát. Még azt is kiválaszthatod,hogy a párna mennyi ideig legyen meleg. A fűtés 37-57 °C között állítható. A komfortos használatról a mellékelt távirányítóval történő irányítás gondoskodik, így nem kell hajolgatnod és nyújtózkodnod. Az alvásminőségre vonatkozó összes adat és egyéb információ megtalálható a Tesla okos alkalmazásban. A Tesla Smart Heating Pillow melegíthető párna legfontosabb jellemzői -A Tesla Smart Heating Pillow melegíthető párna felmelegszik és javítja a hangulatot -A távirányító fokozza a kényelmet a párna használatakor -Kikapcsol a beállított időben, így áramot takarít meg -A melegíthető párna mosással tisztítható -A fűtés kellemes, 57°C-ra állítható be -A Tesla párna figyeli az alvást -Beépített hangszóró a kedvenc zenéid lejátszásához -A mobilalkalmazásban elérhetők az alvásminőségről szóló feljegyzések és egyéb információk -Tápellátás USB-n keresztül A Tesla párna figyeli az alvást A Tesla Smart Heating Pillow rendszeres időközönként megfigyeli az alvást és információt gyűjt arról. Az adatokat ezután egy áttekinthető alkalmazásban találod meg. A Tesla Smart Heating Pillow mindig kellemesen meleg lesz Te is rendkívül fázós vagy? A Tesla Smart Heating Pillow párnával nem fogsz fázni. A fűtés maximum 57 °C-ig állítható be. A párna kényelmesen tölthető powerbankon vagy a mobiltelefon klasszikus kábelén keresztül is. Integrált hangszóró A Tesla Smart Heating Pillow párna belsejében található egy beépített hangszóró, amely lehetővé teszi a kedvenc zenéid, mese vagy podcast lejátszását, így segít az elalvásban. Tesla Smart Heating Pillow, nagyszerű partner a pihenéshez Biztosan van az otthonodban okos készülék vagy különböző eszközök, de mi a helyzet a melegíthető párnával? Ez a praktikus készülék segíthet az alvás javításában, sőt, nélkülözhetetlen kiegészítője lehet nem csak az ágynak. Élvezd a pihentető pillanatokat a Tesla Smart Heating Pillow párnával. Mobilalkalmazásban elérhető információk és az alvásminőségről szóló adatok Minden információ és adat kényelmesen nyomon követhető a Tesla mobilalkalmazásban, amely ingyenesen elérhető iOS és Android okostelefonokra. A párna megjegyzi az előző három nap adatait. Az adatok biztos megőrzéséhez szükséges a rendszeres szinkronizálás. Az alkalmazás azonban ezt automatikusan is elvégzi akkor, ha azt nem állítod be másként. Az alkalmazásban áttekintheted az alvás minőségről szóló adatokat és más érdekes információkat is. Az összes Tesla termék kényelmes vezérlése egyetlen alkalmazással

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén