Tesla vízszint és vizszivárgás érzékelő

Ár:

9 241 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265593
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla vízszint és vizszivárgás érzékelő Intelligens érzékelő, amely figyelmezteti Önt vízszivárgás esetén Kiszakadt cső, rossz minőségű tömítések vagy túlcsorduló fürdőkád? Mindezek pancsolómedencévé varázsolhatják házát. A Tesla Smart Sensor Water vízszivárgás-érzékelővel azonban képes lesz időben reagálni, hogy elkerülje a legrosszabb károkat ezekben a helyzetekben. Hosszú élet Minden Tesla érzékelő nagyon energiatakarékos. A Tesla Smart Water érzékelő akár két évig is működhet egyetlen akkumulátorral. Minőségi tartomány A ZigBee-vel akár 50 m-es jeltartomány garantált. Így biztos lehet benne, hogy háza minden része biztonságban van. Tökéletes áttekintés A Tesla Smart Sensor Water szenzor folyamatosan kommunikál a telefonon vagy táblagépen lévő intelligens alkalmazással. Folyamatosan értesülhet arról, hogy mi történik otthon. Észre sem fogod venni A Tesla Smart Sensor Water teljesen vezeték nélküli, és egyetlen akkumulátorral működik. A nagyon hatékony energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően az akkumulátor élettartama valóban hosszú. Az érzékelő automatikusan kéri, hogy cserélje ki az elemet, ha az lemerült. Nagyszerű kialakításának és nagy megbízhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és soha nem hagy cserben. Állítsa be tetszés szerint Intelligens otthon, amelyben a vízszivárgás-érzékelő a ZigBee protokollt használja. Ez a rendszer összekapcsolja az okosotthon összes funkcióját, és lehetővé teszi számukra, hogy kommunikáljanak egymással. Ezután kiválaszthatja, hogy pontosan hogyan szeretné használni az érzékelőt. Számos változó üzemmód közül választhat, amelyeket aztán a különböző forgatókönyvekhez lehet igazítani. Kijön az intelligens asszisztensekkel A Tesla Smart ZigBee Hub párosítja az érzékelőt a Tesla Smart alkalmazással, amely kompatibilis az iOS és Android mobil operációs rendszerekkel. Ezután beállíthatja az eszközt az alkalmazásban. A Tesla Smart alkalmazás remekül kijön a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is. Az érzékelőkkel semmiről sem marad le A ZigBee protokoll nagyon stabil, így nem kell aggódnia az ezt a technológiát használó eszközök meghibásodása vagy hibás működése miatt. A vízszivárgást érzékelő érzékelő mindig készen áll arra, hogy azonnal értesítse Önt, ha áradást észlel

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén