Tesla 2K kültéri okos kamera

Ár:

26 812 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265568
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Okos kültéri kamera, amely őrzi házát Intelligens mozgásérzékelésével és akár 10 méteres hatótávolságával a fényképezőgép még sötétben is éles képeket készít. Beépített mikrofonja lehetővé teszi, hogy ne csak képeket, hanem hangokat is rögzítsen. 2 utas audio A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a kamerán keresztül hallhat és beszélhet. Tekintse meg az élő közvetítést, beszéljen látogatóival, és játsszon a háziállatokkal a TESLA Smart App segítségével, bárhol is van. Full HD felbontás A TESLA Smart Camera Mini 1/2..9" 2 megapixeles CMOS érzékelőt használ, változó képsebességgel. Ez azt jelenti, hogy mindig éles képet kap, sok részlettel. És amikor eljön az éjszaka, az infravörös fénynek köszönhetően továbbra is kiváló minőségű felvételeket kaphat. Mozgás- és hangérzékelés A TESLA Smart Camera Outdoor nemcsak házvédő, hanem hatékony segítő is. Az intelligens hang- és mozgásérzékelés segítségével tudhatja, ha kutyái ugatnak, vagy ha valaki betör. Az észlelési zónát is könnyű beállítani a téves riasztások korlátozására. Por- és vízálló Az IP65-ös védelem azt jelenti, hogy a kamera ellenáll a pornak és a vízsugárnak. Bármilyen időjárási körülményt bír, még a szakadó esőt is. A kamera még nagyon rossz időben is megbízhatóan rögzít, lehetővé téve, hogy a kanapé kényelmes kényelméből figyelje a háza körül zajló eseményeket. Intelligens mozgás- és hangérzékelés A Tesla intelligens kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel érkezik. Ha nem kívánt vendéget észlel a kertjében, automatikusan értesítést küld Önnek a Tesla Smart alkalmazáson keresztül. Kiváló minőségű Full HD kép A fényképezőgép 1/2,9”-os CMOS-érzékelővel érkezik, 2 megapixeles felbontással és változtatható képkockasebességgel, így a felhőben vagy MicroSD kártyán tárolt felvételek élesek és részletgazdagok. Az éjszakai látást biztosító infravörös LED lámpája még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget biztosít. Okos asszisztens a biztonságos otthonért Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával is. Ezenkívül az összes beállítást könnyedén kezelheti egy mobilalkalmazáson keresztül, amely iOS és Android rendszeren egyaránt elérhető. A helyes párosítás érdekében a Wi-Fi-t 2,4 GHz-re kell állítani. A készüléket csak konnektorról lehet táplálni.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén