Tesla ablak és ajtó szenzor

Ár:

7 698 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00265586
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

Tesla ablak és ajtó szenzor Megtetszett az okosotthonok nyújtotta kényelem? A Tesla Smart Sensor Window and Door vezeték nélküli ajtó- és ablakérzékelővel egy lépéssel tovább léphetsz. Mindig tartsd szemmel a tulajdonodat. Akár csak munkába mész, akár csak hétvégére vagy egy hétre hagyod el az otthonod, egy ajtó- és ablakérzékelővel mindig jobban fogod érezni magad. A Tesla Smart Sensor Window and Door a mágnesek elvén működik, hogy ha azok eltávolodnak egymástól, akkor riasztást kapsz a mobiltelefonodra. Az irányítás az Android vagy iOS telefonon található Tesla Smart alkalmazáson keresztül történik. Ezenkívül a Google Home és az Amazon Alexa személyi asszisztensek hangvezérlése is működik. A Tesla Smart Sensor akár két évig is működhet egyetlen akkumulátorral. A Tesla Smart Sensor Window and Door legfontosabb jellemzői: -Tesla Smart Sensor Window and Door otthonod ablakainak és ajtajainak őrzője -A mágnesek működési elve, hogy amikor eltávolodnak egymástól, akkor a mobiltelefonodra az eszköz küld egy riasztást -A ZigBee technológiával összekapcsolt smart otthon része -Működési hőmérséklet-tartomány -10-40 °C -A Tesla Smart Sensor Window and Door könnyen beállítható a Tesla Smart alkalmazáson keresztül. -Az alkalmazás telepíthető Android vagy iOS eszközökre is. -Hangvezérlés a Google Home és az Amazon Alexa segítségével -Kétéves élettartamú CR2032 elemmel működik

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén