GUESS MagSafe Univerzális gyűrű Pink GUMRSALDGP

Ár:

10 190 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00270733
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti vásárlása esetén 2.000.-Ft, 10.000.-Ft alatti vásárlása esetén 3.000.-Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!
QProtection-Kszlkvdelembalesetigarancia

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

A Guess MagSafe Ring Stand egy modern, gyűrű alakú telefonos kiegészítő, amely forradalmasítja a telefonhasználatot. Ez a praktikus kiegészítő ötvözi a funkcionalitást és az eleganciát, növelve okostelefonod használhatóságát és vonzerejét.

A Guess Ring MagSafe tartó lenyűgöző dizájnt kínál. Előállítása során a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel, így egy elegáns gyűrűt kaptunk, amely hihetetlenül stílusosnak tűnik. A gyűrű alján elhelyezett több tucat strasszkő díszíti, amelyek fényűző és kifinomult megjelenést kölcsönöznek neki, és ragyogóvá varázsolják telefonját.

A tartozékot fejlett MagSafe technológiával szerelik fel, amely nem károsítja értékes okostelefonja bevonatát. Emellett a MagSafe technológia használata ebben a tartóban garantálja a készülék biztonságos és biztos fogását, így nem kell aggódnia amiatt, hogy véletlenül kicsúszik a telefon a kezéből. Ennek az innovatív rögzítési módszernek köszönhetően teljesen biztos lehet benne, hogy telefonja mindig biztonságosan és szilárdan a tartóban marad.

A gyűrű a dekoratív eszközön túlmenően praktikus állványként is szolgál a videók megtekintéséhez vagy a weboldalak böngészéséhez. Ez az egyedi gyűrű alakú tartó nemcsak a mindennapi telefonhasználatot fokozza, hanem a kényelem és a komfortérzet biztosításával átalakítja a telefonhasználat során szerzett korábbi tapasztalatait.
 

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 5 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén 2.000.-Ft.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 3.000.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 3.000.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén